Зареждане

Антъни Джошуа: Ще се бия с Пулев и Усик

Антъни Джошуа: Ще се бия с Пулев и Усик
Публикувано на: Декември 9, 2019 в 10:14 ч
Антъни Джошуа се върна на върха в тежка категория и си спечели титлите обратно. Той победи с решение Анди Руиз миналия уикенд в Саудитска Арабия и отмъсти за загубата, която Руиз му нанесе по-рано тази година. Мнозина отписваха Джошуа, но той показа психика и добра игра, с които отново седна на трона при тежките.

Антъни още не се е нарадвал на победата си и вече започна да се говори за следващите му опоненти. Той не смята да преследва битки с Тайсън Фюри и Дионтей Уайлдър, но определено ще ги приеме, ако нещата се наредят. Джошуа е на кръстопът, но споделя, че ще започне да се бие със задължителните претенденти, сред които е и Кубрат Пулев.

Двамата трябваше да се бият преди време, но Кобрата се контузи и се оттегли от битката. Сега обаче всичко се нареди и може да видим втори опит за битка между тях. Ето какво каза Джошуа за бъдещето си:


Да, готов съм за битка с Уайлдър. Разбрах, че да гоня битката с него не ми е от полза. Не е лесно да държиш всички титли и да ги браниш. Ще видим какво ще стане. Ще се възползвам от шанса да стана безспорен шампион, когато получа такава възможност. Определено ще приема това предизвикателство. 

Ще оставя Фюри и Уайлдър да си взимат решенията, защото понякога преследването води до определени клопки. Ще следвам моя път и ще се бия с тях, след като се появи такъв шанс. Няма да преследвам никого и ще чакам за възможности. 

Не е лесно в тежка категория, защото става все по-трудно и ще трябва да се подобрявам. Ще започна да се бия с претендентите. Смятам да запчона със задължителните. Такива в момента са Пулев и Усик. Най-важно е да печеля, защото съм шампион. Сега това за мен е по-важно от първия път, в който бях шампион.  




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес