Зареждане

Антъни Джошуа: Остават ми 15 битки в бокса

Антъни Джошуа: Остават ми 15 битки в бокса
Публикувано на: Декември 27, 2019 в 19:50 ч
Антъни Джошуа успя да си върне титлите в тежка категория по-рано този месец, след като отмъсти на Анди Руиз в Саудитска Арабия. AJ промени много, за да постигне успех и да се върнe на трона при тежките. Британеца беше свалил доста килограми и разчиташе на скорост във втората си среща с мексиканеца. Шампиона опроверга критиците, които вярваха, че Руиз пак ще го победи и ще го пенсионира.

Сега Антъни е на кръстопът, защото го задължиха да брани титлите си на WBO и IBF и вероятно той ще трябва да се раздели с една от тях. Все още не е ясно кой опонент ще избере Антъни за следващата си битка, но везните клонят към Кубрат Пулев. Антъни споделя, че има още 15 битки в кариерата си и не се притеснява, че ще му отнемат един пояс, защото знае, че ще си го върне:


Оставам ми 14 или 15 битки в бокса. Това ще ме отведе до 35 или 40 битки в моята кариера. Не искам да губя една от титлите си, защото не е лесно да ги събереш. Трудно е да ги спечелиш, а след това да ги браниш години наред. 

Ще бъде дразнещо да овакантя някоя от тях заради политиките в бокса. Това обаче са неща, които са извън моя контрол. Ако се случи да загубя една, то аз знам, че после ще си я върна.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес