Зареждане

Антъни Джошуа: Не се страхувам от Руиз

Антъни Джошуа: Не се страхувам от Руиз
Публикувано на: Декември 7, 2019 в 00:00 ч
Бившият шампион в тежка категория Антъни Джошуа ще търси отмъщението си след броени часове в пустинята на Саудитска Арабия. Той ще се бие срещу Анди Руиз, който преди няколко месеца го победи съвсем изненадващо и го свали от трона. Мнозина вярват, че Руиз извади късмет в първата среща и сега дойде моментът на истината.

Джошуа е направил доста промени за втората битка и на кантара беше с 21 килограма по-лек от своя опонент. Руиз от своя страна до последно се хвалеше, че сваля килограми, но се оказа, че всъщност е качвал и е по-тежък, отколкото беше в първата им среща. Напрежението е върху британеца, който задължително трябва да победи, защото в противен случай кариерата му най-вероятно ще приключии.

Руиз от своя страна ще влезе уверен, защото вече няколко пъти успя да прати в нокдаун своя опонент и сега ще даде всичко от себе си, за да запази златото. Джошуа сподели, че не се страхува от своя опонент и вярва в победата си:


Не загубих сърцето си след първата загуба, която допуснах от Руиз. Не съм загубил от този огън, който имаш в стомаха. Започнах да тренирам и да се готвя за този ден. Нямам страх в сърцето, очите и в ума. Ще победя в тази среща. Кой е с мен?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес