Зареждане

Антъни Джошуа: Бия Усик и ставам истинска легенда

Антъни Джошуа: Бия Усик и ставам истинска легенда
Публикувано на: Юни 25, 2022 в 01:00 ч
Антъни Джошуа вярва, че може да се превърне в легенда в бокса, ако победи Александър Усик в предстоящия им реванш. 

Миналия септември Антъни Джошуа беше смирен на стадион Тотнъм Хотспър, след като падна с единодушно решение от Александър Усик. Двамата воини направиха истинско шоу в Лондон, но в крайна сметка украинската сензация си тръгна с високо вдигната ръка, както и титлите на WBA (Super), IBF, WBO и IBO в тежка категория. 

Изглеждаше неизбежно продължението да се случи, и въпреки че са минали единадесет месеца, най-накрая ще го видим на 20 август, когато двойката се срещне в Rage on the Red Sea в Саудитска Арабия. 

Усик се смята от мнозина за фаворит, като се има предвид как премина първата среща, но както знаем, това е бокс в тежка категория и всичко е възможно. По време на скорошно интервю за ESPN Джошуа даде да се разбере, че се чувства уверен преди боя.

„Чувствам, че когато отида да победя Усик, отново ще получа признанието, което заслужавам. Аз ще получа признание, че съм истинска боксова легенда. Борих се за титлата в тежка категория в 16-ия си двубой. 

Имах чувството, че това е някак пренебрегнато.  Това е моят 12-и пореден двубой за титлата. Просто искам уважението в дивизията. Сега всички говорят, че не съм бил достатъчно добър. 

Мотивиран съм да докажа, че съм достатъчно добър. Защото, когато го правиш и си на върха, е трудно да получиш признание.” 

Ще успее ли AJ да се върне на върха ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес