Зареждане

Анди Руиз: Няма да свалям килограми, това не е състезание по бодибилдинг

Анди Руиз: Няма да свалям килограми, това не е състезание по бодибилдинг
Публикувано на: Август 3, 2022 в 08:10 ч
По време на 13-годишната му кариера като професионален боксьор, теглото на Анди Руиз винаги е било тема на спорове.

При дебюта си Руиз тежеше 134 килограма, а в последния си двубой беше 116 кг през май.

Когато той шокира света, нокаутирайки Антъни Джошуа през 2019-та, тежеше 121 кг. Той обаче се отпусна доста и качи до 128 кг при реванша им след 6 месеца. Руиз тогава сподели, че липсата на кондиционна подготовка е била една от причините той да загуби след това.

Сега той отново излиза на ринга - този път срещу Луис Ортиз на 4-ти септември.

"Благодарен съм за предоставената възможност. Исках корав опонент, затова избрах Ортиз. Той е силен, със странен стил на игра, но имам дълъг подготвителен лагер и ще бъда готов. Не подценявам Ортиз, защото той излиза да се бие. Той иска да е световен шампион. Няма да е лесна битка."


Последната битка на Руиз бе през 2021-ва, когато победи със съдийско решение Крис Ареола.

След трета смяна на треньора си, Руиз сподели че фокусът му ще бъде изграждането на боксовите умения, а не толкова колко килограма ще излезе на кантара.

"Ще тренирам уменията си. Това не е състезание по бодибилдинг, така че ще се фокусирам върху това, което ме направи шампион. Не съм тук, за да отслабвам.

Състезавам се през целия си живот. Започнах с битките откакто бях 6-годишен, така че имам мускулна памет. Имах нужда от дълъг тренировъчен лагер. Имам страхотен екип и работим усърдно. На 4-ти септември ще бъде страхотна битка."
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес