Зареждане

Андерсън Силва - Чеъл Сонен ще бъде показно

Андерсън Силва - Чеъл Сонен ще бъде показно
Публикувано на: Май 27, 2024 в 02:00 ч
Преди около седмица стана ясно, че Андерсън Силва ще се боксира с Чеъл Сонен на 15 юли в Бразилия. При обявяването на новината нямаше много информация за битката. Сега информацията започна да изплува и се оказва, че боксовата среща няма да е професионална, а показно.

Сонен прекрати кариерата си през 2019 г. след загуба с нокаут от Лиото Мачида в Bellator. Силва също беше извън играта за известно време след поражението си по точки срещу Джейк Пол в края на 2022 година. Битката ще бъде боксова среща от пет рунда в категория до 98 килограма.

Битката няма да окаже влияние върху професионалните рекорди на нито един от бойците, тъй като е показно. Освен това боксьорите ще използват ръкавици от 14 унции, които са малко по-големи от обичайните. В срещата все пак ще има победител, въпреки че няма много смисъл.

Боксовият мач се очаква да сложи край на тяхното 14-годишно съперничество. В първата им среща на UFC 117, 'The Spider' успя да запише победа чрез събмишън в петия рунд. Силва също запази надмощие в реванша две години по-късно и победи Сонен с нокаут във втория рунд.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес