Зареждане

Абделазиз: Усман нокаутра Канело Алварес в 3 рунда

Абделазиз: Усман нокаутра Канело Алварес в 3 рунда
Публикувано на: Март 12, 2022 в 02:00 ч
Известният ММА мениджър Али Абделазиз вярва, че Камару Усман може да нокаутира Канело Алварес. Наскоро Усман се закани, че през септември ще направи дебют в бокса и ще спре Канело Алварес. Усман вярва, че той е битката, която ще изкара най-много пари на Алварес.

Канело е считан за един от най-великите за всички времена в бокса. Той е печелил титли в 4 различни категории и е първият боксьор в историята, станал безспорен шампион в супер средна категория. 

Вижте още - Камару Усман: През септември спирам Канело Алварес​​​

Усман от своя страна е номер 1 в света на ММА в момента. Абделазиз твърди, че неговия боец иска да види как ще се справи срещу краля на бокса. В интервю за медиите в САЩ Абделазиз се надъха за дебют на Усман в бокса и каза:

Камару не иска да се бие с братята Пол. Той каза: „Аз съм кралят на ММА и искам да се бия с краля на бокса. Мисля, че всички боксьори са страхливци, защото не искат да се бият по правилата на ММА.

Искат да се занимаваме с бокс. Но в крайна сметка кой ще надделее в уличен бой? Кой е най-опасният човек на планетата? Канело? Ако срещне Усман на улицата, какво ще се случи? Камару ще го пребие като крадец. 

Първо през юли Камару ще трябва да защитава титлата си. Тогава получаваме одобрение за тази битка от най-великия промоутър на всички времена, Дeйна Уайт. 

Камару ще нокаутира Алварес в три рунда. Наистина мисля така. Вярвам в него“.

Може ли борец като Усман да нокаутира Канело Алварес ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес