Зареждане

Подкрепете Марко Косев към петата му титла по бойно самбо!

Подкрепете Марко Косев към петата му титла по бойно самбо!
Публикувано на: Август 18, 2014 в 20:58 ч

Марко Косев е на път да направи фурор в бойното самбо, ако спечели пета световна титла тази година - нещо, които би го поставило пред руската легенда Fedor Emelianenko, който има четири златни отличия в дисциплината.

Руснаците вече имат респект към Марко и ще направят всичко възможно да прекъснат победната му серия в собствения им боен спорт.

Българският лъв обаче има други планове - той смята да замине на лагер в Тайланд, където да се готви за предстоящата си ММА среща в Китай на 20 септември, а след нея да се върне обратно в меката на тай бокса, където да продължи подготовката си за световното по бойно самбо, което ще се проведе от 20 до 24 ноември в Япония.
 

 
Победа в ММА турнира RUFF, който е водещата ММА организация в Китай и спечелването на пети златен медал, ще му отворят врата за най-желаното място на всеки боен атлет - UFC. Българският боец вече има една победа в Китай, когато спечели със съдийско решение срещу шампион по санда през юни.
 
 

Проблемът

 
Проблемът е, че Марко Косев не успява да намери нужната финансова подкрепа за това смело, но в същото време напълно достижимо начинание.

Затова обаче можем да помогнем на Марко заедно, за да чуем българския химн на световното по бойно самбо.

Самолетните билети за него и треньора му са по 900 евро до Тайланд, където пък таксите за тренировки при подготовка на атлет за състезание са около 400-500 долара.
 
 

Решението

 
ММА България започва инициатива за събирането на сумата, нужна за подготовката на боеца. Печалбата от тениските на ММА България и всички тениски на марката "Dominator" ще бъде дадена на него и треньора му. За да помогнете е достатъчно да купите някой от тези артикули от нашия електронен магазин или магазинът ни на ул. Искър 16 в София. Ако желаете да помогнете и директно финансово за тренировъчния лагер на Марко Косев, можете да се свържете с нас.

Или да направите дарение по банков път:

Обединена Българска Банка
BG58UBBS80021087934530

Братята ни по оръжие от Bag of Bones, също ще се включат в инициативата, като направят кратък филм за талантливия ни самбист, който ще можете да видите съвсем скоро само на сайта MMA.BG!

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес