Зареждане

Пейдж ВанЗант за Power Slap: Този спорт няма аналог

Пейдж ВанЗант за Power Slap: Този спорт няма аналог
Публикувано на: Юни 27, 2024 в 02:00 ч
Състезанието по шамари на Дейна Уайт става все по-популярно, тъй като успява да привлече все по-големи имена. Едно от тези имена е бивша звезда на UFC в лицето на Пейдж ВанЗант. Пейдж от доста време говори, че се състезава, защото това станало нейно хоби. 

Тя си изкарва прехраната от разголени снимки за OnlyFans. Съвсем наскоро "PVZ" беше част от развлекателната кеч организация AEW, където липсваше вълнението от адреналин, опасност и напрежение. Пейдж участва и в битки с голи ръце, но не постигна успех.

Сега тя се включва в Power Slap, където ще разменя шамари с Кристин Уолмаранс. Toва ще се случи в петък в Лас Вегас. ВанЗант се вълнува от това и твърди, че състезанието по биене на шамари няма аналог в света:

„Първият път, когато видях PowerSlap, си казах: „Това е лудост!' Този спорт няма аналог, но в същото време е вълнуващ, затова веднага се изкуших да го пробвам и аз. Пристрастена съм към адреналина. 

Това е причината да се занимавам от малка с бойни спортове, въпреки че можех да правя нещо съвсем друго. Винаги съм била търсач на силни усещания. Обичам да се състезавам и да надминавам себе си. Шамарите ще са ново преживяване за мен.“, каза Пейдж.

Power Slap ще го предава на живо и безплатно за всички потребители на платформата Rumble.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес