Зареждане

Илон Мъск: Още утре мога да се бия с Марк Зукърбърг

Илон Мъск: Още утре мога да се бия с Марк Зукърбърг
Публикувано на: Ноември 20, 2023 в 04:00 ч
Популярният американски бизнесмен Илон Мъск сподели подробности за неуспешната битка с Марк Зукърбърг.

Идеята за организиране на битката им беше активно обсъждана това лято, но в крайна сметка и двамата не успяха да се споразумеят. Двамата предприемачи многократно изразиха съгласието си за битката, но не успяха да постигнат споразумение. Впоследствие Зукърбърг заяви, че битката е малко вероятно да се състои, тъй като Мъск, според него, не е сериозен за това.

В същото време самият Илон наскоро заяви, че битката се е разпаднала по вина на Марк. Наскоро Илон участва в подкаста на Джо Роугън и сподели, че е готов да се бие още утре със Зукърбърг.

„Първоначално предложих да се бием в октагона в Лас Вегас. И тогава ни предложиха опцията за Колизеума и си помислих, че е невъзможно да откажа. Това е историческо място. Но Зукърбърг отказа. Самият той ли отказа ? Да! Той каза, че трябва да се бием според правилата на UFC. 

Като цяло аз съм готов да се бия по всяко време. Предизвиквам го при всякакви условия. Ако загубя, ще се съглася ли моят екип за модериране на социалната мрежа да се премести в социалната мрежа на Зукърбърг ? 

Няма проблем. Мога. Аз съм за това. Аз съм готов да се бия още утре.“, каза Мъск в подкаста на Джо Роугън.

Серозен ли е Мъск за тази битка ? Как мислите ?Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес