Зареждане

Хасбула беше посрещнат като божество в Аржентина

Хасбула беше посрещнат като божество в Аржентина
Публикувано на: Ноември 10, 2022 в 00:00 ч
Дагестанската интернет сензация Хасбула Магомедов беше посрещнат като божество в Аржентина. Явно не напразно Дейна Уайт се вкопчи толкова много в този човек. Главата на UFC усеща потенциалът от една миля разстояние.

Всички ММА фенове ахнаха, след като разбраха, че Уайт е подписал 5-годишен договор с малката звезда. Първоначално това изглеждаше като прищявка на Дейна, но сега става ясно, че президентът на UFC просто е предвидил всичко предварително.

Хасбик се превърна в истинска суперзвезда за няколко месеца! Дори суперзвездите мечтаят да срещнат този малък човек от Дагестан. Шакил О'Нийл, Александър Волкановски и Хенри Сехудо записаха видео с малкия блогър.

Други звезди не крият, че мразят Магомедов - Конър Макгрегър и Пауло Коста успяха да се скарат с новия любим на Дейна. И любовта, и омразата играят в ръцете на Хасбик, чиято популярност расте с невероятни темпове.

Хасбула пристигна в Аржентина на кратко посещение, но успя да направи много. Блогърът разговаря с местни звезди на хумора, даде мащабно интервю за местна радиостанция, раздаде множество автографи и стана главен герой на концерт, организиран в негова чест.

Визитата не мина без подаръци. Магомедов получи тениска на местния футболен клуб Бока Хуниорс и униформа на националния отбор на Аржентина с името Меси.

Първоначално Хасбула се пошегува, че не познава Лионел, но по-късно призна, че подкрепя националния отбор на Аржентина.

Независимо дали ни харесва или не, Хасбула се превърна в истинска суперзвезда. Уникалната харизма, правилният маркетинг и малко късмет позволиха на Магомедов да спечели любовта на милиони хора, дори и тези, които са много далеч от спорта.
 
Вижте само как посрещнаха Хасбула в Аржентина:










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес