Зареждане

Бивш кечист на WWE стана жена

Бивш кечист на WWE стана жена
Публикувано на: Февруари 7, 2021 в 12:00 ч
Тайлър Рекс, който е бивш кечист на WWE смени своя пол и стана жена на име Габи Тафт. 42-годишния американец се състезаваше в кеча от 2007 г. до 2014 година. Той има жена Присила, с която имат 9-годишна дъщеря.

Габи споделя, че като малък обличал дрехите на майка си и се чувствал добре. Присила споделя, че подкрепя своя съпруг, който вече е съпруга. Ето какво написа в социалните мрежи Тафт, с което обяви, че ще продължи да живее своя живот, но вече като жена:

Това съм аз и не се срамувам. Новината се разнесе по цял свят. Криех се в сенките и се страхувах от това, което ще мислят за мен. Страхувах се от това, което семейството, приятелите и последователите ми ще кажат или направят. Вече не се страхувам и се обичам такава, каквато съм. 

Денят, в който спрях да се интересувам от това, което другите хора мислеха, беше денят, в който наистина станах неограничена и позволих на автентичното си аз да излезе на светло. Любящата ми съпруга, семейството и най-близките приятели ме приеха такава, каквато съм. 

На тях съм им вечно благодарна. Просто знайте, че външната обвивка може да се промени, но душата остава същата. Обещавам да бъда винаги прозрачна, правдива и да бъда светлина за нуждаещите се. Това съм аз.

Ето снимки от промяната:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес