Зареждане

Жакаре Соуса: Тъжен съм, че не се бих на UFC 249

Жакаре Соуса: Тъжен съм, че не се бих на UFC 249
Публикувано на: Май 15, 2020 в 05:00 ч
Жакаре Соуса трябваше да вземе участие на UFC 249, което се проведе миналия уикенд във Флорида. Той трябваше да се бие с Юрая Хол и мина успешно кантара, но часове преди битката стана ясно, че е дал положителна проба за коронавирус и това го извади от събитието. Заедно с него и двама души от неговия ъгъл бяха с положителни проби и всички бяха подложени под карантина.

Бразилеца съжалява, че не е успял да се бие, но в същото време се надява битката да бъде пренасочена за някое от бъдещите събития. Ето какво написа в социалните мрежи Соуса, който ще продължи да бъде в изолация заедно със своите близки:


Бях много тъжен, че не успях да се бия в UFC 249. Искам да знаете, че веднага, след като съм здрав се надявам да насрочат отново битката ми с Юрая Хол, за да ви дам шоуто, което очаквате. Благодаря на хората от моя ъгъл за помощта, както на противника ми за думите и подкрепата. Благодаря и на UFC за цялата грижа.

Благодаря на всички за любезните съобщения, които получих през последните няколко дни. Предстоящите седмици ще бъда изолиран със семейството и треньорите си и ще се фокусирам върху здравето ни, за да мога да се върна скоро. Благодаря ви!
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес