Зареждане

Жаирзиньо Розенструик срещу Джейлтън Алемйда през май

Жаирзиньо Розенструик срещу Джейлтън Алемйда през май
Публикувано на: Февруари 22, 2023 в 05:58 ч
Жаирзиньо Розенструик ще се изправи срещу Джейлтон Алемйда в битка в тежка категория на Ultimate Fighting Championship на 13 май.

И двамата бойци потвърдиха двубоя в социалните медии. Картата оглавена от битка в полутежка категория между Антъни Смит и Джони Уокър. Местоположение и място за събитието все още не са потвърдени.

Розенструик прекъсна серия от две загуби, когато нокаутира Крис Даукус само за 23 секунди в UFC 282 на 10 декември. „Bigi Boy“ е 7-4 в организацията, като всичките му победи са преди края на редовното време. Той има  и други забележителни победи над Андрей Арловски, Алистър Овърийм и Джуниор дос Сантос. Междувременно загубите му са от някои от най-добрите в тежката категория: Александър Волков, Къртис Блейдс, Сирил Ган и Франсис Нгану.

Алмейда спечели договор в Contender Series на Dana White в полутежка категория, преди да спре Данило Маркес в началната част на техния двубой на UFC Fight Night 200. Оттогава обаче “Maladhinho” натрупа три последователни победи в тежка категория, спирайки Паркър Портър, Антон Туркал и Шамил Абдурахимов.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес