Зареждане

Защо Conor McGregor нарече Ali Abdel Aziz терорист и доносник ?

Защо Conor McGregor нарече Ali Abdel Aziz терорист и доносник ?
Публикувано на: Септември 21, 2018 в 11:57 ч
От дълги години мениджъра на Khabib Nurmagomedov, Ali Abdel Aziz обижда Conor McGregor и то с брутални обиди. McGregor не го отразяваше, но снощи на пресконференцията двамата се захапаха здраво.

Всичко започна с това, че Abdel Aziz попита, защо Conor McGregor носи 2 титли след като не е шампион?  Този въпрос ядоса Conor McGregor и той каза следното:

Затваряй си устата Ali Abdel Aziz. Ти си терорист и доносник и знам доста за теб. Ти си луд човек. Никога повече не говори за мен. Внимавай когато си около мен, защото ще бъдеш приспан бързо.

Доста хора искаха да разберат, защо Conor McGregor го нарича терорист и доносник, но той явно е чел книгата Enemies Within: Inside the NYPD’s Secret Spying Unit and bin Laden’s Final Plot Against America.

Авторите на книгата пишат, че Abdel Aziz е бил информатор на ФБР след като през 2002 бил в затвора за фалшификация на документи. По това време разследвали радикални групировки, за връзки с Бен Ла Ладен и Abdel Aziz бил считан за коз, но имали съмнения, че е двоен агент и прекъснали връзка с него.

Към днешна дата той е един от най-влиятелните мениджъри в ММА. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес