Зареждане

За пиянството на Yancy Medeiros с Nick Diaz, след което се събудил гол в банята

За пиянството на Yancy Medeiros с Nick Diaz, след което се събудил гол в банята
Публикувано на: Април 20, 2018 в 09:12 ч

Фаворитът в полусредна категоиря, Yancy Medeiros наскоро стана ясно, че ще се изправи срещу Mike Perry в предстоящото на 7-ми юли UFC 226.

Но е рано все още да говорим за това.

Нека си припомним първо онзи път, в който Medeiros излезе да пие с ветерана Nick Diaz, в следствие на което се събудил гол в банята, без да знае как се е озовал там.

"Каквото и да прави Nick, го прави чудесно. Няма спор. Ако го прави от сърце, няма равен. Дали става въпрос за джиуджицу, бокс или каквото и да е друго - той е добър. Дори и партитата му са силни. Няма как да го надпиете. Ще заспите преди него. Първият път, когато бях в несвяст от пиене, беше с него. Подмами ме... Не спираше да ми подава уискита. Бам, бам, бам! В следващия момент се събудих гол в банята."

Diaz наскоро приключи с наказанието си от USADA и може още тази година да го видим отново в клетката, ако има желание, разбира се.

Що се отнася до Medeiros, той очаква отново да започне да побеждава, след като последно падна от "Cowboy" Cerrone през февруари. Преди това той беше в серия от три поредни победи. Спокойни сме поне, че ще има своя шанс още през лятото, във Вегас.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес