Зареждане

Йоана Йеджейчик: Интересното тепърва предстои

Йоана Йеджейчик: Интересното тепърва предстои
Публикувано на: Декември 30, 2020 в 00:00 ч
Снимка: Форбс
Бившата шампионка в категория сламка на UFC, Йоана Йеджейчик получи приза за "Двубой на годината" с битката ѝ срещу Вейли Жанг в UFC 248 през март.

Полякинята обаче излезе извън светлините на прожекторите след това, което бе напълно разбираемо заради огромните поражения, които пое от "Magnum".



Йеджейчик обаче напомни, че не сме видели всичко от нея в Октагона.

"Това е цената да бъдеш един от най-добрите," каза Йеджейчик. "Тепърва предстоят още много неща. Не съм казала последната си дума. Чест е да деля Октагона с такива воини. Удоволствие за мен е да правим такива битки и такава атракция всеки път, когато стъпим в Октагона. Напред към следващия двубой. Мечтайте много и гонете мечтите си."

Йеджейчик направи специален поздрав всички, които посещават MMA.BG по случай коледните и новогодишните празници, където също намекна, че очаква завръщане в клетката.

Вижте също: Йоана Йеджейчик и MMA.BG ви пожелават весели празници


Настоящата шампионка, Жанг, се изказа също ласкаво за битката с полякинята.

"Имаше много добри битки прз изминалата година и се радвам, че всички са харесали най-много двбоя ми с Йеджейчик. Тя е истински майстор и нейният боен дух е възхитителен. Поздравявам Йоана - беше чест да деля Октагона с нея и да споделя тази награда също."

И двете състезателки все още нямат насрочен двубой, което може да означава, че може да ги видим в реванш. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес