Зареждане

Йън Гари готов да се бие с Майкъл Пейдж: Той и треньорите му решават

Йън Гари готов да се бие с Майкъл Пейдж: Той и треньорите му решават
Публикувано на: Май 15, 2024 в 00:00 ч
Непобеденият боец в полусредна категория Иън Гари изглежда се е отказал от стремежа си да се пребори за потенциална титла срещу бившия шампион Колби Ковингтън и сега се е насочил към сблъсък с неотдавнашното попълнение на UFC Майкъл "Venom" Пейдж в рамките на лятното си завръщане.

Гари, настоящият номер седем в ранглистата на претендентите в полусредна категория, се завърна на UFC 298 през февруари в Анахайм, като постигна близка победа с решение над Джеф Нийл, за да подобри баланса си до 14-0 като професионалист.

Що се отнася до бившия претендент за шампионската титла на Bellator MMA, Пейдж, лондонският нападател направи дългоочакваното си представяне в октагона на UFC 299 през март срещу Кевин Холанд, като постигна едностранна победа с единодушно съдийско решение. 

И като изложи претенциите си за участие заедно със сънародника си Конър Макгрегър в UFC 303 по време на Международната бойна седмица, Гари засега не успява да си осигури двубой с откровения претендент Ковингтън - изглежда, че роденият в Кловис се отказва от сблъсъка.

Иън Гари се съгласява да се бие с Майкъл "Venom" Пейдж

На свой ред Гари разкри, че наскоро се е съгласил да се бие с бойци като Шон Брейди, както и с победителя в UFC Сейнт Луис Хоакин Бъкли - и дори с дебютанта в промоцията Майкъл "Venom" Пейдж.

"Мога да се бия само надолу в ранглистата, а тук трябва да покажа, че ще се бия с всеки", заяви Иън Гари. 
 
"Казах "да" на двубоя срещу Майкъл Веном Пейдж", обясни Иън Гари. "Казах "да" на това име, той и треньорите му решават, защото изглежда малко тежък, за да направи тегло след седем седмици, но аз казах "да"." 

Свързван със завръщане на UFC 304 през юли при завръщането си в Манчестър, бившата звезда на Bellator MMA, Майкъл "Venom" Пейдж, спомена името на Гари за потенциален двубой на тази карта по-рано тази година, тъй като се надява да си проправи път към блокбъстър двубой със сънародника си Леон Едуардс за златото

Кой ще спечели в потенциалния сблъсък: Гари или Пейдж?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес