Зареждане

Ян Блахович носи гривна от въже, на което се обесил мъж

Ян Блахович носи гривна от въже, на което се обесил мъж
Публикувано на: Април 8, 2021 в 00:00 ч
Ян Блахович имал доста извратен ритуал преди своите битки. 38-годишния поляк намерил обесен мъж преди години в горите на своята родина. Той чул от полицаите, че ако вземе част от въжето, на което се обесил този мъж, тогава това ще му носи късмет.

Шампиона в полутежка категория решил да ги послуша и преди битките си ходил в гората и докосвал въпросното въже. Блахович започнал да побеждава в клетката на UFC и решил да си направи гривна от въжето.

За някои хора това е един извратен мит, но за Ян е нещо, което работи и продължава да му носи късмет. Ето какво сподели Блахович в интервю за този свой ритуал:

Разхождах моите кучета в гората и намерих обесен мъж. Намерих го и не беше хубаво чувство. Обадих се на полицията, защото нямаше как да го оставя така. Може да звучи смешно, но го попитах дали е добре. Знаех, че е мъртъв. Той не отвърна на моя въпрос. Няма как да отговори, след като е мъртъв. 

Полицаите дойдоха, взеха ми данните. Един от тях ме разпозна и ме помоли за снимка. Направихме си снимка, а буквално на метър от нас висеше този обесен човек. Няколко часа по-късно трябваше да ходя до полицията, за да им давам обяснения. 

Тогава един от полицаите ме попита дали съм взел част от въжето, на което този човек беше обесен. Казах му, че не съм, а той каза, че това носело късмет. Този полицай каза, че взел част от въже, на което бил обесен човек преди години. Това ми звучеше налудничаво, но се прибрах и порових в Интернет. 

Преди време хората са вярвали в такива неща. Аз реших да опитам и ходех в гората да докосвам това въже. Беше преди реванша с Джими Мануа. Спечелих този реванш, а след това и още няколко битки. 

Казах си, че това с въжето работи. Взех това въже, а един човек ми направи гривна от него. Нося я винаги, когато нещо важно се случва в моя живот. Това е нещото, което ми носи късмет.

Вярвате ли, че въже от обесен човек може да носи късмет ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес