Зареждане

Wonderboy към Till: Надявам се да се опиташ да ме удариш

Wonderboy към Till: Надявам се да се опиташ да ме удариш
Публикувано на: Май 25, 2018 в 09:28 ч

Stephen "Wonderboy" Thompson ще се изправи срещу Darren Till в главното събитие на предстоящото UFC Fight Night 130, което ще се проведе на 27-ми май в Ливърпул. Wonderboy не си позволи да каже, че е на съвсем друго ниво от Till, но все пак разграничи нивата в UFC.

"Това искам да докажа на феновете и на всички по света - има различни нива. Ще вляза в клетката и ще си свърша работата. Ще видите нивата на номер 1 и номер 8. От UFC му дават шанс, така че знам, че ще бъде подготвен. Всеки в UFC има възможност да те нокаутира. Няма да го подценявам. Ще покажа на всички защо съм номер 1 и че има нива в играта."

Till е боец с невероятен характер. На 15 той става професионален муайтай боец, а през 2012-та се мести в Бразилия след като претърпява почти фатален инцидент в Ливърпул. Британецът е непобеждаван както като аматьор, така и като професионалист.

В последната си среща той нокаутира Donald "Cowboy" Cerrone, а ако успее да надвие и "Wonderboy", със сигурност ще се превърне в следващия сериозен претендент. И въпреки че Thompson дори не му обръщаше особено внимание преди да бъде обявена срещата (Wonderboy искаше битка с RDA), Stephen показва изключителна доза уважение.

"Доста силен боец в полусредна категория. Силни удари, тежка левачка. Има силен ляв ритник, както и невероятен тайминг. Ще бъде забавно."

"Знам, че всеки, срещу когото се изправям, ще иска да ме поваля на земята. Знам, че в по-ранните си срещи Till също се опитва да поваля опонентите си. Знам също, че предпочита да се бие в стойка - а това искам и аз. Ще иска да докаже, че е по-добрият страйкър и това може само да мерадва. Надявам се това да е планът му."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес