Зареждане

Волкановски иска реванш с Холоуей, за да докаже, че е най-велик

Волкановски иска реванш с Холоуей, за да докаже, че е най-велик
Публикувано на: Март 24, 2020 в 00:00 ч
31-годишният шампион на UFC в категория перо Александър Волкановски е готов да направи реванш с бившият шампион Макс Холоуей. "The Great" успя да победи хаваеца с решение в средата на декември миналата година и го свали от трона. Волкановски е с рекорд 21-1 в ММА и се намира в серия от 18 поредни победи.

Той няма загуба от 7 години и иска да се затвърди като най-велик в категорията. Александър иска срещата им да бъде част от бойната карта в Австралия през юни и вярва, че ще победи и втори път. Ето какво сподели шампиона в интервю за бъдещите си планове:


Очевидно e, че това искат от UFC. Дейна Уайт казва, че това иска, и мисля, че аз също го искам. Искам тази битка, защото няма безспорен претендент и просто мисля, че Макс е голям шампион. В момента моята цел е да се затвърдя като най-добрия в категория перо и един от най-великите за всички времена. Две победи над Макс ще ме затвърдят и ще ми спечелят уважението, което заслужавам. 

Искам да се бия у дома в Австралия. Не искам да чакам докато определят безспорен претендент. Мисля, че Макс го заслужава, той беше страхотен шампион. UFC го искат, феновете ще го искат, така че смятам, че ще го направим. Не искам да стоя без битки, а да защитя титлата си в Австралия. 

Събитието е насрочено за юни и мисля, че ще го направим. Само уважение за Макс, който е мъж и хората го уважават. Вече направихме една 5-рундова битка и аз ще го победя отново с решение или ще го приключа. Знам, че той е издръжлив, но смятам, че мога да го приключа. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес