Зареждане

Владислав Кънчев преди Oktagon 45: Аз съм по-комплексният боец

Владислав Кънчев преди Oktagon 45: Аз съм по-комплексният боец
Публикувано на: Юли 26, 2023 в 12:00 ч
Българският ММА боец Владислав Кънчев влиза в клетката на Oktagon ММА този уикенд.

Боецът с нокаутиращ удар, който е изправял неведнъж зрителите в залите в България и чужбина, сподели че е доволен от подготовката си и очаква предстоящия си двубой.

"Чувствам се перфектно. Подготовката ми мина добре. Сега смъквам килограмите, върху това съм се фокусирал и няма да имам проблеми. В четвъртък пътувам за Прага."


Последната битка на Влади бе точно преди година, когато той дебютира в Октагон, но загуби срещу Мате Кертес със съдийско решение. Въпреки това битката му беше много атрактивна, но контузия попречи той да се върне по-рано.

"В края на декември имах частично разкъсване на странични коленни връзки. Трябваше ми малко почивка, за да се възстановя. Сега всичко е наред - травмата отшумя от самосебе си."

На 29-ти юли в Oktagon 45 Влади ще се изправи среу Джейм Люис - опитен боец от полусредната категория с 8 победи и 4 загуби, който вече се доказа в организацията с победа със събмишън и в момента е в серия от 2 поредни победи.

"Последният му мач е в Oktagon и успя да запише победа, което го поставя пред мен в ранглистата на организаията и се води за фаворит в тази битка. Гледах му мачовете, не съм притеснен изобщо. Комплексен боец е, но аз съм по-комплексен от него. Предполагам, че ще играе умено и ще се пробва да ме събаря и да играе на земя. Но няма да му е лесно в никакъв случай."


Залогът пред Влади и неговия мениджър Никола Атанасов в тази битка е не само изкачване в ранглистата, но и подписване на нов договор с промоутъра.

"Подписах договор с Октагон за два мача и реално това е вторият. Сега зависи какъв ще е развоя на мача и тогава ще видим дали ще ми дадат предложение за нов договор."

Вижте също: Лице в лице с шампиона: Влади Кънчев - голямо сърце и тежки ръце

Владислав Кънчев бе едно от звездните имена, които се явиха на кастинга на BKFC по-рано тази година, който се проведе в София. След битката обаче той е категоричен, че ще се възползва от летните месеци, преди да възобнови тренировките.

"Август месец планирам да си взема заслужена почивка, за да мога да обърна време и на семейството. А след това започвам подготовка за ново предизвикателство."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес