Зареждане

Вижте видео от съблекалнята на Адесаня след загубата от Стрикланд

Вижте видео от съблекалнята на Адесаня след загубата от Стрикланд
Публикувано на: Юни 11, 2024 в 02:00 ч
Нови кадри зад кулисите от UFC 293 разкриват суровата реакция на Израел Адесаня след поражението му от Шон Стрикланд. Както е известно, Адесаня загуби своята UFC титла в средна категория на това събитие в неочаквано поражение от аутсайдера Стрикланд.

“The Stylebender” не е в действие оттогава, но се очаква той веднага да се бие за титлата в завръщането си. Въпреки това, този нов кадър предлага уникален поглед върху емоциите на Адесаня веднага след двубоя.

„Все още си шампионът. Ако свалите ръкавиците днес, ще бъдете финансово независими. Така че не позволявайте на нищо да ви подлуди, става ли ?“, казва майка му Тайво Адесаня, докато прегръща сина си.

Кадрите показват мотивиран Адесаня, решен да се върне и да отмъсти на Стрикланд. Очаква се той веднага да се бие за титлата в средна категория след завръщането си.

„Това е страхотна история за Стрикланд, гордея се с него. Но аз ще го победя. Ще го победим. Обещавам.“, каза Адесаня на баща си Олувафеми.

Дали Адесаня може да изпълни обещанието си и да победи Стрикланд, предстои да видим. Съперничеството между тези двама бойци далеч не е приключило. Очаква се Адесаня да се бие с Дрикус Дю Плесис, а ако победи, тогава вероятно ще срещне Стрикланд.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес