Зареждане

Вижте какви битки ни готвят UFC в следващите няколко месеца

Вижте какви битки ни готвят UFC в следващите няколко месеца
Публикувано на: Февруари 8, 2019 в 00:00 ч
От UFC не спират да работят усилено, за да запълват бойните си карти с интересни битки. Предстоят много събития тази година, но това не ги притеснява, защото те имат много бойци готови да влязат в клетката и да се раздадат на макс заради нас - феновете. И докато времето тече неусетно от UFC не губят време и работят по нови предстоящи битки, а ето ги и тях:1. На UFC Fight Night 148, което ще се проведе в Тенеси на 23-ти март ще видим един срещу друг Martin Day срещу Chris Gutierrez:


2. Glover Teixeira ще даде нов шанс на Ion Cutelaba, който се оттегли от битката им преди няколко месеца и сега ще се бият на UFC on ESPN 3 на 27-ми април във Флорида:


3. Boston Salmon ще се бие срещу Khalid Taha на UFC 236, което ще се проведе на 13-ти април


4. Joel Alvarez ще се бие срещу Damir Ismagulov на UFC Prague, което ще се проведе на 23-ти февруари5. Roxanne Modafferi ще се бие срещу Antonina Shevchenko на UFC Fight Night 149, което ще се проведе в Русия на 20-ти април


6. C.Ferreira се оттегля от битката си с Tom Breese и сега той ще се бие срещу Ian Heinisch на UFC London, което се провежда на 16-ти март.


7. Enrique Barzola ще се бие срещу Kevin Aguilar на UFC on ESPN 2, което ще се проведе на 30-ти март във Филаделфия.

8. От организацията се надяват да изправят един срещу друг Cory Sandhagen и John Lineker, които трябваше да се бият през януари. Новата дата за битката между двамата е 27-ми април.

Напомняме ви, че може да гледате събитията пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес