Зареждане

Вижте какви битки ни готвят UFC в следващите няколко месеца

Вижте какви битки ни готвят UFC в следващите няколко месеца
Публикувано на: Февруари 8, 2019 в 00:00 ч
От UFC не спират да работят усилено, за да запълват бойните си карти с интересни битки. Предстоят много събития тази година, но това не ги притеснява, защото те имат много бойци готови да влязат в клетката и да се раздадат на макс заради нас - феновете. И докато времето тече неусетно от UFC не губят време и работят по нови предстоящи битки, а ето ги и тях:



1. На UFC Fight Night 148, което ще се проведе в Тенеси на 23-ти март ще видим един срещу друг Martin Day срещу Chris Gutierrez:






2. Glover Teixeira ще даде нов шанс на Ion Cutelaba, който се оттегли от битката им преди няколко месеца и сега ще се бият на UFC on ESPN 3 на 27-ми април във Флорида:






3. Boston Salmon ще се бие срещу Khalid Taha на UFC 236, което ще се проведе на 13-ти април






4. Joel Alvarez ще се бие срещу Damir Ismagulov на UFC Prague, което ще се проведе на 23-ти февруари







5. Roxanne Modafferi ще се бие срещу Antonina Shevchenko на UFC Fight Night 149, което ще се проведе в Русия на 20-ти април






6. C.Ferreira се оттегля от битката си с Tom Breese и сега той ще се бие срещу Ian Heinisch на UFC London, което се провежда на 16-ти март.






7. Enrique Barzola ще се бие срещу Kevin Aguilar на UFC on ESPN 2, което ще се проведе на 30-ти март във Филаделфия.





8. От организацията се надяват да изправят един срещу друг Cory Sandhagen и John Lineker, които трябваше да се бият през януари. Новата дата за битката между двамата е 27-ми април.





Напомняме ви, че може да гледате събитията пряко по спортния канал Max Sport 2, където пряко се излъчват всички състезания на UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес