Зареждане

Вижте как фен влизе в клетката, за да помогне на Conor McGregor на UFC 229

Вижте как фен влизе в клетката, за да помогне на Conor McGregor на UFC 229
Публикувано на: Октомври 17, 2018 в 10:50 ч
Непобеждаваният шампион в лека категория, Khabib Nurmagomedov вече е с резултат 27-0 след като по-рано този месец отбеляза победа със събмишън в четвъртия рунд срещу Conor McGregor на UFC 229.

Малко след победата над ирландската звезда, 'The Eagle' прескочи решетката и нападна съотборника на McGregor, Dillon Danis.

Действията на Nurmagomedov предизвикаха сериозно меле както извън, така и в самата клетка.

В накорошно интервю с Ariel Helwani, настоящият шампион в тежка категория Daniel Cormier, който беше близо до Октагона на UFC 229, разказа как някакъв случаен пич с готино яке, който успял да нахлуе в клетката, за да помогне на Conor McGregor.

"Имаше един зад мен, с хубаво яке... Та, той стоеше зад мен и изведнъж се провикна 'Кой е в боя?' Въобще не внимаваше в случващото се. И аз казах 'Аз взимам Khabib.' След битката, когато всички скочихме, бях вече в Октагона и се бутах, а той проверяваше Conor McGregor. Беше като фен. Беше просто един фен, който скочи с всички останали и нахлу в Октагона - следеше Conor. По-късно питах жена си 'Salina, какво се случи с това момче? С McGregor ли беше?' и тя ми отвърна 'Daniel, след като провери дали всичко е наред с Conor, просто си се върна на мястото.' Заклевам се. Просто се върна обратно и се върна на мястото си. Чудех се какво точно се случи. Беше някаква лудница. Как въобще успя да влезе в Октагона? Той просто отиде да види дали Conor е ОК и после си се върна на мястото."

Колкото и невероятна да звучи историята обаче, явно наистина това се е случило:



Човекът с хубавото яке всъщност е UFC фенът David Martin, който на всичкото отгоре и сподели видео, на което се вижда неговото включване.

От всички истории покрай случилото се, като нищо тази ще се окаже най-налудничавата.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес