Зареждане

Vitor Belfort за Mayweather: Няма шанс дори и срещу младежите

Vitor Belfort за Mayweather: Няма шанс дори и срещу младежите
Публикувано на: Април 16, 2018 в 09:49 ч

Бившият UFC шампион Vitor Belfort ще се завърне в октагона на 12-ти май, когато ще се изправи срещу бразилеца Lyoto Machida в главната карта на UFC 224.

"The Phenom" наскоро разкри, че планира да се оттегли от ММА след срещата с "The Dragon", освен ако не получи оферта, на която не може да откаже.

Belfort наскоро се измъкна от серия от три загуби, след като в UFC 212 успя да надвие със съдийско решение Nate Marquardt.

Сега обаче му предстои сериозно предизвикатество в лицето на ММА легендата и бивш UFC шампион в лека категория - Lyoto Machida.

В наскорошно интервю Belfort също сподели и мнението си за легендарния боксьор Floyd Mayweather, който от известно време насам говори за прехвърлянето си към свободните боеве.

Belfort уважава таланта на Mayweather и всичките му постижения, но не усеща, че боксьорът би имал шанс в клетката.

"Не смятам, че има шанс дори и срещу младежите на по 14-15 години. Не смятам, че има шанс. Има да учи много за борбата и ритниците. За да пожъне успех, ще трябва да се бие по други правила. Със своите способности той е истински феномен. Намесят ли се ритниците обаче, няма шанс."

Vitor Belfort продължи с предизвикателство към "Money":

"Не е ли шампион? Непобеждаван при това? Може да се бия с него. Аз ще съм с големи ръкавици, а той - с малки."

Мислите ли, че ще видим Floyd Mayweather в Октагона някога?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес