Зареждане

Вейли Жанг иска да брани титлата срещу Намаюнас

Вейли Жанг иска да брани титлата срещу Намаюнас
Публикувано на: Май 29, 2020 в 05:00 ч
Шампионката на UFC в категория сламка Вейли Жанг е избрала следващата си съперничка. 30-годишната китайка иска да се бие с бившата шампионка Роуз Намаюнас. Жанг е в серия от 21 поредни победи и в своята последна битка защити пояса с победа над друга бивша шампионка в лицето на Йоана Йеджейчик.

Битката между двете е една от най-великите в историята на женския ММА и Жанг я спечели с раздвоено решение. Вейли няма загуба от 7 години и вярва, че Намаюнас е най-опасна за нея от всички в категорията. UFC водят преговори за реванш между Роуз и Джесика Андраде, но Жанг не се интересува от това и желае бой с "Thug". Ето какво сподели шампионката в категория сламка пред ESPN:


Ще се бия с всяка една, която от UFC предложат. Аз обаче предпочитам да се бия с Роуз Намаюнас, защото вярвам, че тя е на най-високо ниво и е най-добрата състезателка в категорията, заедно с мен. Тя ще бъде добро предизвикателство за мен. Не ми харесва, че няма да има фенове в залата, защото искам много хора да гледат и да празнуват. Определено ще обмисля оферта за битка, ако ми предложат. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес