Зареждане

Ветори копира Брънсън и доминира над Кевин Холанд

Ветори копира Брънсън и доминира над Кевин Холанд
Публикувано на: Април 11, 2021 в 00:55 ч
Марвин Ветори успя да се справи с Кевин Холанд, който прие битката с кратко предизвестие. Двамата оглавиха UFC Vegas 23, което се проведе в Лас Вегас преди минути. Битката им беше в средна категория. Ветори трябваше да се бие с Дарън Тил, но той се оттегли заради контузия.

В битката Холанд се справи добре в началото и вкара добри удари и ритници. Ветори реши да заложи на борба и копира това, което Дерек Брънсън направи миналия месец срещу Холанд.

Ветори обаче го направи много по-добре. Той отбеляза 11 събаряния в битката и доминираше във всеки рунд. Ветори вкара добър удар на Кевин и това предизвика оток на окото, който му пречеше да вижда добре.

Това обаче беше без значение, защото Холанд няма никаква защита от събаряния и всеки опит на Ветори беше успешен. Марвин доминираше на земята, а Холанд за втори пореден път изглеждаше безпомощен. Битката протече под диктовката на Ветори и след 25 минути доминация той спечели с решение - (50-44, 50-44, 50-44).

Марвин навлезе в серия от 5 поредни победи и пожела реванш с Израел Адесаня, който го победи преди време с раздвоено решение. Холанд от своя страна трябва да подобри своята борба, след като навлезе в серия от 2 поредни загуби.







Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес