Зареждане

Вердум е в напреднали преговори за реванш с Фьодор Емеляненко

Вердум е в напреднали преговори за реванш с Фьодор Емеляненко
Публикувано на: Октомври 10, 2020 в 13:00 ч
Фабрисио Вердум е много близо до подпис с Bellator. 43-годишния ветеран е пратил своя мениджър Али Абделазиз да преговаря и двете страни са стигнали до споразумение. Желанието на "Vai Cavalo" е да направи реванш с легендата Фьодор Емеляненко и от негова страна всичко е уредено. Остава само "Последния император" да се съгласи и ще имаме втора битка 10 години по-късно.

Двамата бойци премериха сили през юни 2010 година в Калифорния, където Вердум събмитна Емеляненко за 69 секунди и шокира света. Фабрисио спря легендарната серия на Фьодор, която продължи 10 години и се състоеше от 27 поредни победи. 44-годишния руснак вече изяви желание да направи реванш със своя колега и сега всичко зависи от него.

В края на юли Вердум прекъсна серия от 2 поредни загуби след победа със събмишън над Александър Густафсон. Това беше последна битка за бразилеца в UFC и той избра да стане свободен агент. Ето какво сподели Вердум за преговорите с Bellator и боя с Фьодор:

Преговорите са в много напреднал стадии. Али отиде при тях миналата седмица, говори с тях и сега всичко е в ръцете на Фьодор Емеляненко. Преди време в интервю Емеляненко каза, че иска този реванш. Уважавам го много и определено ще му дам реванш. Не само заради това, но и заради парите и историята между нас. 

Моето мнение е, че той е най-велик и трябва да го уважаваш. Той направи много в тези 10 години и победи най-добрите. Ще бъде битка, която всички искат да видят в Bellator. Ще е главна среща, която ще продаде много. С цялото ми уважение, аз вярвам, че пак ще го събмитна. Нямам съмнение в това. 

Не съм наперен, а това е истината. Това си представям. Разбира се, няма да е лесно. В първата битка всички викаха за него и никой не ми даваше шанс. Не се знае, може това да е последната битка. Ще се оттегля, когато и Фьодор се оттегли. Може да пийнем заедно по 1 текила. Не знам дали може да се случи. 

Ето какво стана в първата среща:



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес