Зареждане

Валентина Шевченко счупила две ребра на Хали Бери

Валентина Шевченко счупила две ребра на Хали Бери
Публикувано на: Ноември 20, 2021 в 03:00 ч
Шампионката в категория муха на UFC Валентина Шевченко счупила две ребра на холивудската звезда Хали Бери. Шевченко получи роля във филма "Bruised". Във въпросния филм се разказва историята на опозорения ММА боец Джаки Джъстис.

Хали Бери е в главната роля и трябвало да научи жиу-джицу, таекуондо, муай тай, борба, джудо, бокс и кикбокс за филма. Тя споделя, че това е било най-трудното нещо в нейната кариера.

Ето какво още сподели актрисата за филма, който е доста популярен в ММА средите:

Това е най-трудното нещо, което някога съм правилa в професионалната си кариера. Мисля, че е на второ място след раждането на дете. Трябваше да натискам здраво. Трябваше да науча от всичко по-малко. Не можеш изведнъж да изглеждаш като истински боец. 

Не се шегувам, тренирах около две години и половина. Трябваше да науча жиу-джицу, таекуондо, муай тай, борба, джудо, бокс, кикбокс, всички тези елементи влизат в ММА. Наистина трябва да отделите време и просто да положите труд и да оставите тялото ви да се трансформира, за да изглежда по този начин. 

Този филм е толкова неразривно свързан със сърцето ми. Историята на един боец е нещо, с което винаги съм била свързана. Имаше много дни, в които си мислех, Боже, това е много трудно, защото беше наистина трудно. Обградих се с Валентина Шевченко и всички други актьори, които бяха брилянтни по свой начин. 

Тя ми счупи две ребра. Имаше много сълзи и Валентина щеше да ги види. Ходих на тренировка и бях разстроена. Щях да плача за нещо, което се обърка, загубих половината си бюджет. Бях в постоянен страх, но в края на краищата наистина се радвам, че се сблъсках с това. Наистина се радвам, че го направих.


0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес