Зареждане

Вадим Немков: Вдигнах настроението на цяла Русия

Вадим Немков: Вдигнах настроението на цяла Русия
Публикувано на: Ноември 21, 2022 в 00:00 ч
Вадим Немков беше смятан за аутсайдер във втората битка с Кори Андерсън, което беше логично.

В първата им битка, която беше обявена за невалидна поради непозволен удар с глава от американеца, Андерсън игра по-добре. Въпреки това, на Bellator 288 в Чикаго, Немков спечели убедителна победа. Немков беше по-добър от Кори във всеки аспект на играта.

Резултатът - заслужена победа с единодушно съдийско решение, запазване на титлата и спечелване на турнира в полутежка категория. Това донесе и приходи от 1 милион долара на руснака. Вадим вярва, че е вдигнал настроението на цялата си родина.

"В последния двубой имах здравословни проблеми. Просто влязох в тази битка в добра форма. Премахнах всички проблеми, които бяха преди тази битка. 

Както казах в едно интервю, ако съм сериозен към тази битка, тогава Андерсън няма да ми направи нищо. Така и стана. Не му позволих да направи нищо в битката и спечелих. 

Искам да се насладя на победата, да се върна у дома при семейството си. Не съм се прибирал от три месеца. Изобщо не искам да мисля за Ромеро. Не очаквах, че ще ми дадат бой веднага. 

Особено след два месеца и половина. Така че ще се прибера, ще излекувам контузиите си и ще започна да се подготвям. Не знам какво ще направя с парите.

Ще го решим на семеен съвет с жената и децата. Най-важното е да не ги харчим неправилно. Мисля, че победата ми вдигна настроението на цяла Русия. Получих много писма от цялата страна. 

Наистина от всички: от Владивосток до Калининград. Радвам се, че всичко се случи.", сподели Немков пред медиите.

Следващият противник на Вадим вече е известен. Това ще бъед легендарният Йоел Ромеро. Битката ще се проведе на 4 февруари в Калифорния.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес