Зареждане

USADA за Макгрегър: Не знаем дали ще излезе от пенсия!

USADA за Макгрегър: Не знаем дали ще излезе от пенсия!
Публикувано на: Март 18, 2023 в 14:00 ч
USADA излезе с изявление след неотдавнашните коментари на Конър Макгрегър по техен адрес.

Наскоро бившият двоен шампион сподели, че не бърза да се върне в групата за тестване на USADA. "Тhe Notorious" твърди, че бил в постоянен контакт с хора от USADA и няма никакви проблеми с тях. Ирландецът твърди, че няма да дава проби 6 месеца, защото не било нужно.

Той смятал да се възпозлва от правило, което му позволява да се завърне след 2 чисти тест. От USADA обаче не са съгласни с вижданията на Конър и споделиха, че няма да имат специално отношение към него, защото не е справедливо.

„Въпреки че се срещаме с всички спортисти, които са в групата за тестване, в момента нямаме уговорена среща с Конър. Към днешна дата не сме получили известие за излизането му от пенсиониране, за да се бие.

Правилата на UFC са ясни. В допълнение към 2 отрицателни теста, спортистът трябва да бъде на разположение за тестване в продължение на 6 месеца, преди да се върне към битките.

Това е справедлив начин да се гарантира, че спортистът няма да използва статута си на пенсиониран, за да получи несправедливо предимство чрез използване на забранени вещества по време на този период.

Нашата позиция, която изяснихме, е, че Конър Макгрегър трябва да бъде в групата за тестване за целия шестмесечен период.“, споделиха от USADA.

Дори Макгрегър да влезе в групата на USADA сега, то той ще може да се бие прзе есента на 2023 година. Това би било възможно, но при условие, че има 2 отрицателни теста. Макгрегър реагира яростно след това изявление на USADA.

"The Notorious" сподели, че праща USADA в коша, но бързо след това изтри всички постове.

"USADA, отивате в коша. Никога не съм лъгал и не съм се провалял на тестовете. Имам над 70 чисти теста, а те постоянно излизат и говорят така, сякаш аз ги лъжа. Това е смешно. Отивате в коша.

Над 70 чисти теста, нямам нито 1 провинение. Няма да ставам изкупителна жертва на тази скапана организация.", написа Макгрегър.

Тези постове от страна на Конър само увеличиха съмненията, че той е на химия. Вие как мислите ?








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес