Зареждане

Умар Нурмагомедов е аут от битката с Кори Сандхаген

Умар Нурмагомедов е аут от битката с Кори Сандхаген
Публикувано на: Юли 20, 2023 в 02:00 ч
Руската изгряваща звезда в категория петел (до 61 кг) на UFC Умар Нурмагомедов (16-0) се оттегли от битката срещу американеца Кори Сандхаген (16-4).

Двамата бойци трябваше да оглавят събитието UFC on EPSN 50, което е насрочено за 5-ти август в Нешвил ( САЩ). Новината бързо се разпространи в социалните мрежи. В момента от UFC търсят нов опонент на Сандхаген.

Умар е на 27 години. Нурмагомедов e с рекорд 16-0 в ММА. За последно той победи Раони Барселос в средата на януари тази година. Умар печели първите си 4 битки за UFC, като 3 пъти беше с приключване. Той е бивш шампион на FMMAS и GF. Нурмагомедов приключва 9 от срещите си.

Сандхаген е с рекорд 16-4 в ММА и е в серия от 2 поредни победи. За последно той победи Марлон Вера в края на март тази година. Кори печели 10 от срещите си с приключване. Той не е губил с нокаут в ММА.

Само 1 от неговите загуби е след събмишън. В края на 2021 година той се би за временната титла с Пьотр Ян, но загуби с решение. Сандхаген печели 3 от последните си 7 битки в UFC.

Предстои да видим кой ще бъде избран за нов съперник на Сандхаген.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес