Зареждане

UFC ще използват Kamaru Usman като резерва за срещата между Woodley срещу Till

UFC ще използват Kamaru Usman като резерва за срещата между Woodley срещу Till
Публикувано на: Август 12, 2018 в 11:24 ч
През последните години много често ставаме свидетели на контузии и оттегляния на бойци от битките, което създава доста проблеми на UFC. Те обаче са си взели поука и за почти всяко събитие са приготвили план Б. За последно видяхме това на UFC 226, тогава Alexander Volkov не участваше в събитието, но също премина през кантара в случай, че Miocic или Cormier се оттеглят.

В бъдеще това ще е честа практика от UFC и те вече я използват и за UFC 228. Според информация от Ariel Helwani, Kamaru Usman ще е резерва за UFC 228 и ако Woodley или Till се оттеглят в последния момент, то тогава Usman ще се включи, за да спаси главната битка за титлата.

Woodley  никога не е изпитвал затруднение на кантара, но Till  с внушителните си размери доста често изпитва трудности при свалянето на килограми и се провали на кантара в последния си двубой.

Kamaru Usman сподели преди няколко дни, че има предчувствие за UFC 228 и според него ще стане новия шампион. Той е подписал договор и ще премине през кантара за събитието за всеки случай:

  

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес