Зареждане

UFC обмислят битка между Yoel Romero и Alexander Gustafsson за временна титла на UFC 230

UFC обмислят битка между Yoel Romero и Alexander Gustafsson за временна титла на UFC 230
Публикувано на: Септември 26, 2018 в 16:14 ч
Остава малко повече от месец, а от UFC все още нямат главна битка за събитието, което ще се проведе в Медисън Скуеър Гардън на 3-ти ноември. Имаше доста слухове включващи Jon Jones, който наскоро стана ясно, че ще може да се бие, защото наказанието му от 15 месеца изтича другия месец.


Слуховете гласяха, че той ще се бие срещу бившия си опонент Alexander Gustafsson, но това явно няма да се случи, защото според Ariel Helwani, UFC обмислят битка за временната титла в полутежка категория между Yoel Romero и Alexander Gustafsson:


Това е доста странно, защото Yoel Romero трябваше да се бие на това събитие срещу Paulo Costa, но се оттегли, защото не бил готов и не бил възстановен. Ako тази битка стане факт, то Romero ще получи 4-та поредна битка за титлата, което ще бъде рекорд за организацията, защото някой бойци за години в UFC не получават дори 1 шанс.

Gustafsson е в серия от 2 поредни победи, но го измъчваха контузии и не се е бил от май миналата година. Той трябваше да се бие срещу Volkan Oezdemir  на UFC 227, но се оттегли заради нова контузия.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес