Зареждане

UFC обещали шанс за титлата на Ти Джей Дилашоу

UFC обещали шанс за титлата на Ти Джей Дилашоу
Публикувано на: Април 7, 2020 в 07:33 ч
34-годишният бивш шампион на UFC в категория петел Ти Джей Дилашоу твърди, че ще получи шанс за титлата, когато се завърне. В момента Дилашоу изтърпява двугодишно наказание от USADA за използване на забранени вещества. Ти Джей ще има право да се състезава отново през януари 2021 година. Миналата година той сдаде титлата си, след като стана ясно, че е спипан със забранени вещества.

Това се случи, след като той загуби от Хенри Сехудо в битка за титлата в категория муха. В момента Сехудо държи титлата в категорията и Дилашоу споделя, че UFC ще му дадат шанс да си върне златото, след като наказанието свърши. Ето какво още сподели бившия шампион в интервю:


Казаха ми, че ще се бия за титлата, когато се върна, но това не означава нищо. Направих грешка - нямам права над нищо. Но ако това беше моят избор, то било битка за титлата. Ако не титла, то тогава битка с боец от топ пет, за да докажа, че трябва да получа този двубой. Мисля, че това има смисъл.

Надявам се просто да ме хвърлят при кучетата. Ако не мога да се бия за титлата, искам някой от първите пет, за да мога да се бия за титлата. Не съм тук, за да си играя. Искам да си върна колана. Все още е мой. Ще бъда готов.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес