Зареждане

UFC не могат да се свържат с Тони Фъргюсън

UFC не могат да се свържат с Тони Фъргюсън
Публикувано на: Септември 10, 2021 в 03:00 ч
Дан Хукър твърди, че никой от UFC не може да се свърже с Тони Фъргюсън. Явно бившия временен шампион се е покрил и не иска да се занимава с никого. Дан очаквал да се бие с Фъргюсън, но вместо това получи битка с Насрат Хакпараст.

Двамата ще се бият в края на месеца в бойната карта на UFC 266 в Лас Вегас. Хукър е в серия от 2 поредни загуби и в началото на годината беше нокаутиран от Майкъл Чандлър. Дан е вече 7 години в UFC, но въпреки това не стигна до титлата.

Той успя да спечели 10 от своите 16 битки при най-големите. Тони е в серия от 3 поредни загуби и се появиха спекулации, че от UFC може да се разделят с него. Ако Тони продължава да се крие от Дейна Уайт, то тогава това е напълно възможно.

Ето какво каза Дан за Фъргюсън:

Тони Фъргюсън стана мошеник. Той не си вдига телефона. Никой от UFC не може да се свърже с него. Това ми казаха. Имам чувството, че Тони е просто човек, с когото бих искал да се бия. 

Имам чувството, че феновете биха искали да видят този двубой. Чувствам, че всички искат да го видят. Аз съм сигурен, че това ще бъде истинска битка.

Кой би победил в бой между Дан Хукър и Тони Фъргюсън ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес