Зареждане

UFC гласят бой между Джъстин Гейджи и Майкъл Чандлър

UFC гласят бой между Джъстин Гейджи и Майкъл Чандлър
Публикувано на: Март 16, 2021 в 00:00 ч
UFC гласят голяма битка в лека категория. Ариел Хелуани разкри, че организацията планират бой между Джъстин Гейджи и Майкъл Чандлър. Все още не е ясна датата за срещата им, но ще бъде за някой от следващите месеци. Насилието в тази среща е гарантирано.

Двамата бойци имат претенции към титлата в лека категория и този, който победи ще се приближи до златото. Гейджи беше временен шампион, но в края на миналата година загуби от Хабиб Нурмагомедов. Чандлър от своя страна е бивш шампион на Bellator и направи силен дебют в началото на годината, след като нокаутира Дан Хукър.

32-годишния Гейджи е с рекорд 22-3 в ММА и беше в серия от 4 поредни победи с нокаут, но Нурмагомедов го събмитна. Джъстин печели 20 от срещите си с приключване и 3-те му загуби са чрез приключване. Той е сред най-атрактивните бойци в UFC.

34-годишния Чандлър е с рекорд 22-5 в ММА и е в серия от 3 поредни победи с нокаут. Майкъл приключва 17 от срещите си и 3 пъти губи с нокаут. Той със сигурност ще получи шанс за титлата при победа над Гейджи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес