Зареждане

UFC гласят бой между Арман Царукян и Грегър Гилеспи

UFC гласят бой между Арман Царукян и Грегър Гилеспи
Публикувано на: Октомври 9, 2021 в 00:00 ч
Арменската звезда на UFC Арман Царукян разкри, че от UFC искат той да се бие с Грегър Гилеспи. Дейна Уайт и неговите хора желаят да видят такава битка в началото на 2022 година. Гилеспи и Царукян са двама от най-добрите в лека категория на организацията. Все още не е ясно кога и къде ще видим такъв дуел и дали въобще Грегър ще го приеме. В социалните мрежи Арман сподели, че UFC искат този бой и призова Гилеспи да подпише.

Царукян е с рекорд 17-2 в ММА и е в серия от 4 поредни победи. Арман печели 16 от последните си 17 битки в ММА. Той е бивш шампион на FEMFP и се бие в UFC вече 2 години и половина. В своя дебют за UFC Царукян загуби с решение от Ислам Махачев. Арман приключва 11 от срещите си и 1 път пада с приключване. За последно той нокаутира Джиагос в средата на миналия месец.

Гилеспи от своя страна е с рекорд 14-1 в ММА и идва след победа над Ферейра, която записа през май. Грегър загуби своя непобеден статут, след като Кевин Лий го нокаутира тежко през 2019 година. Гилеспи приключва 12 от срещите си в клетката. Той е бивш шампион на ROC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес