Зареждане

Уайт: Спирането на боя между Едгар и Вера беше правилно

Уайт: Спирането на боя между Едгар и Вера беше правилно
Публикувано на: Ноември 8, 2021 в 08:20 ч
Дейна Уайт смята, че спирането на битката между Франки Едгар и Марлон Вера е било правилно. Миналия уикенд двамата се биха на UFC 268 в Ню Йорк в битка от категория петел. Едгар се справяше добре, но в третия рунд пое фронт кик в лицето и падна в тежък нокдаун.

Рефера веднага спря срещата, а Франки започна да протестира. Решението от рефера беше правилно, защото Вера щеше да му вкара здрав граунд енд паунд, а това беше напълно излишно. Едгар навлезе в серия от 2 поредни загуби и печели само 1 от последните си 5 битки в клетката.

Дълги години Едгар не беше губил с нокаут в кариерата си, но сега пада с нокаут 4 пъти в последните си 5 загуби. Пред медиите в Ню Йорк Уайт сподели, че не знае какво следва за Франки, но ще го обсъдят в следващите месеци:

Обичам Франки Едгар и той беше в грешка. Мисля, че спирането на битката от страна на рефера беше страхотно. Дори когато Франки беше на колене и се караше с рефера и всичко останало, когато все още се изправяше, той не беше наред веднага след това. Така че беше добро спиране. 

Франки се биеше добре, докато не беше изритан. Не знам какво ще стане. Франки трябва да се прибере вкъщи, да прекара известно време със семейството си, да помисли какво иска да прави и ще поговорим за това.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес