Зареждане

Tyron Woodley: Побеждавам Robbie Lawler и се бия за титлата

Tyron Woodley: Побеждавам Robbie Lawler и се бия за титлата
Публикувано на: Май 3, 2019 в 12:08 ч
Tyron Woodley смята, че заслужава нов шанс за титлата, ако успее да победи Robbie Lawler. Двамата бивши шампиони ще се срещнат за втори път в главната битка на събитието UFC on ESPN 3, което ще се проведе на 29-ти юни в Минесота. Woodley вече има една победа над Lawler, която постигна на UFC 221, където го нокаутира в първия рунд и му взе пояса. Tyron загуби титлата си от Kamaru Usman през март тази година и това сложи край на серията му от 6 поредни победи. Woodley е в лоши отношения с UFC и това си пролича, защото той не получи незабавен реванш. Всичко вече е в миналото и сега Woodley се надява, че пак ще се бие за титлата:



Не мисля, че трябваше да се бия, за да си заслужа шанс за титлата. Чувствам, че трябваше да получа незабавен реванш с Usman. Не се оплаквам, но беше факт, че успях да защитя пояса и винаги приемах битка с тези, които бяха безспорни претенденти. Знам, че моя път ще бъде различен. 


Аз няма да се бия два или три пъти, за да получа нов шанс. Ще се бия с Robbie, а след това ще се бия за титлата. Lawler получи реванш заради това, което се случи в първата битка. Трябва да се бия и да победя, а след това ще чакам за титлата.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес