Зареждане

Цял персонал от готвачи обслужвал Хабиб и хората му в Абу Даби

Цял персонал от готвачи обслужвал Хабиб и хората му в Абу Даби
Публикувано на: Декември 2, 2022 в 00:00 ч
Една от най-интересните истории около турнира UFC 280 беше информацията, че Ислам Махачев и Хабиб Нурмагомедов са похарчили повече от един милион долара за лагера за битката срещу Чарлз Оливейра.

От чий конкретен джоб са дошли парите: Хабиб, шейхове или някои спонсори, не е известно, но фактът, че са похарчени прилични суми, е извън съмнение. Повече от 20 души от дагестанската свита живееха в отлични апартаменти, тренираха в личната фитнес зала на принца на Обединените арабски емирства и се хранеха като крале.

Привлеченият в отбора американо-палестински боец Белал Мохамед все още не може да се отдръпне от лакомствата на Хабиб. Наскоро той говори в подкаста на Брайън Калън за това колко фантастично е изглеждала масата на техния отбор по време на петте седмици на подготовка.

„Прекарах пет страхотни седмици с екипа на Хабиб. След тренировка всички отивахме да се помолим заедно. Джамията беше точно до залата. Беше страхотно. Тук в Чикаго имам страхотни съотборници. Ние сме братя, но те са християнин. 

Когато се моля, те гледат, но не искат да се молим. С тези момчета направихме същото по едно и също време. Това прави връзката между вас по-силна. След това всички отивахме да обядваме заедно. И обядът там беше епичен. 

Около 10 различни ястия, дагестанска храна, американска храна. За всяко ядене имат отделен готвач, просто някаква лудница. И така за закуска, обяд и вечеря. Това, което Хабиб направи за нас, беше невероятно. 

Отделна огромна маса за десерти. В екипа му имаше 20 души. Някой не сваляха килограми и тези хора ядоха максимално. Опитвах се да ям малки порции, да съм грамотен в диетата, но ти даваха всичко, което искаш. 

Може ли още сьомга? И на следващия ден ви носят голяма тава със сьомга. Или омар, каквото искате. Хабиб похарчи над милион долара за този лагер. Не трябваше да го прави, но искаше да сбъднем мечтите си.", каза Мохамед

UFC 280 в Абу Даби се оказа успех за Хабиб и неговите хора. Ислам Махачев спечели титлата в лека категория. Белал Мохамед и Абубакар Нурмагомедов също спечелиха битките си.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес