Зареждане

Царукян нокаутира Алварес в брутална кървава баня

Царукян нокаутира Алварес в брутална кървава баня
Публикувано на: Февруари 27, 2022 в 02:53 ч
Изгряващата звезда на UFC в лека категория Арман Царукян продължи да грее в октагона. 25-годишния боец от Грузия сподели клетката с Джоел Алварес в битка от главната карта на UFC Fight Night 202, което се провежда в Лас Вегас.

Битката им се превърна в истинска кървава баня. В началото на боя Царукян хвана ритник на Алварес и го свали на земята. Той започна да му вкарва граунд енд паунд. Арман вкара тежък лакът в носа на Алварес и му отвори брутални аркади.

Кръвта започна да тече обилно от лицето на Джоел и коментаторите се притесниха, че ще спрат битката. Добрата работа на кътмена по време на почивката позволи на Алварес да продължи. Във втория рунд Арман пак пренесе боя на земята и започна да наказва Алварес.

Ударите на Царукян отново пуснаха кръв от аркадите на Алварес, който трудно виждаше от кръвта. Царукян продължи да го налага и рефера спря битката във втората минута на втория рунд.

Така Царукян спечели с нокаут и навлезе в серия от 5 поредни победи. Алварес от своя страна се разделя със серия от 4 поредни победи.











Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес