Зареждане

Tony Ferguson: Dana White не е наред с главата и трябва да го проверят

Tony Ferguson: Dana White не е наред с главата и трябва да го проверят
Публикувано на: Юни 7, 2019 в 08:12 ч
Бившият временен шампион в лека категория Tony Ferguson все още е бесен на UFC, които преди година го лишиха от временната титла, защото се контузи преди битката с Khabib Nurmagomedov. Преди няколко месеца Tony имаше проблеми с психиката и отказа да се бие за временната титла срещу Max Holloway. Ferguson влиза в клетката този уикенд и ще се бие срещу Donald Cerrone, а битката им ще определи безспорен претендент. Наскоро Dana White сподели, че Tony първо трябва да бъде оценен от лекарите на UFC, за да преценят дали е възстановен от психическите проблеми. Това явно не се е харесало на Ferguson и пред медиите той сподели, че Dana e този, който трябва да се подложи на оценка от лекарите:


Мисля, че Dana White е този, който трябва да бъде оценен от лекарите. Трябва да му проверим психиката, защото вече не знам в колко битки за временна титла иска да участвам. Направих това, което трябваше, за да се завърна. Спрете да ме питате глупави въпроси и продължете напред. По-добре е Doland да е готов, защото съм го погнал. Вече спечелих временната титла и моите треньори ми казаха, че не трябва да приемам битката с Holloway. 

Взеха ми титлата, а Robert Whittaker също се контузи, но не му я взеха. Има политика в тези глупости. Успях да спечеля Ultimate Fighter и малко от шампионите в UFC са го правили. Винаги ще съм щастлив, щом имам покрив над главата, осребрявам чекове и прекършвам вратове. Майната им на тези, които не ме харесват и не разбират от шеги.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес