Зареждане

Тони Фъргюсън: Пречупих психиката на Оливейра в първия рунд

Тони Фъргюсън: Пречупих психиката на Оливейра в първия рунд
Публикувано на: Декември 18, 2020 в 08:21 ч
Бившият временен шампион в лека категория Тони Фъргюсън смята, че е пречупил психиката на Чарлз Оливейра в първия рунд на битката им. Видяхме ги един срещу друг в подглавната битка на UFC 256, което се проведе миналия уикенд в Лас Вегас. "El Cucuy" изглеждаше безпомощен в битката и в първия рунд успя да оцелее след зверски armbar от страна на бразилеца.

Почти всички, които видяха този armbar бяха на мнение, че Тони е останал със счупена ръка след него. За първи път в своята кариера Тони навлезе в серия от 2 поредни загуби и определено 2020 година не е неговата. Появиха се коментари, че Тони може да бъде уволнен от UFC, но това още не е сигурно. В крайна сметка Тони не е съгласен, че е бил доминиран и в социалните мрежи каза следното:

Няма да губим енергия тук. Вие също не трябва да го правите в джиу-джитсу срещите. Просто бъдете търпеливи и чакайте той да се умори. В третия рунд той дори не успя да заеме доминантна позиция. Аз пречупих неговата психика в първия рунд и той вече търсеше други ходове. 

Гледах битката без да слушам коментарите, в които казваха, че съм бил доминиран. Това го говорят хора, които не са тренирали джиу-джитсу. В традиционален стил ще получиш точки за доминантни позиции. 

Ще ти дадат различни видове точки за това. Що се отнася до съдиите и комисиите в ММА, не знам дали го правят. Наистина не знам. 

Как ще коментирате изказването на Фъргюсън, който явно отрича, че бил доминиран ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес