Зареждане

Тони Фъргюсън отговори на нападките на 'дебелоглавия' Хабиб

Тони Фъргюсън отговори на нападките на 'дебелоглавия' Хабиб
Публикувано на: Октомври 19, 2022 в 15:27 ч
Бившият временен шампион на UFC в лека категория Тони Фъргюсън отвърна на Хабиб Нурмагомедов, след като дагестанецът заяви, че Фъргюсн вече се бие само за пари.

Фъргюсън и Нурмагомедов са отявлени съперници от години, въпреки че никога не са се състезавали един срещу друг в октагона. Те трябваше да се бият многократно по време на кариерите си, преди поредица от събития водиха всеки път до отмяна на срещата им.

Фъргюсън загуби от Нейт Диаз в главната битка на UFC 279 по-рано тази година. Той трябваше да се изправи срещу Ли Джинглиан в двубой в полусредна категория, но множество рокади във файткартата промениха съперника му.

След петата поредна загуба на Фъргюсън, Нурмагомедов заяви, че времето за битки на ветерана е изтекло и предположи, че той се бие само по финансови причини.

Вижте също: Хабиб за Тони: Времето му изтече! Бие се само за пари!

В скорошен туит Фъргюсън отговори на твърдението на Нурмагомедов с разгорещен отговор.

„О, Дебела главо, кога ли ще ти пораснат чифт топки и ще спреш да говориш приказки, които после не можеш да защитиш“, туитна Фъргюсън. „Баща ти щеше да се ядоса, ако знаеше в какъв мръсник си се превърнал... Станал си евнух."

След загубата си от Диаз, Фъргюсън звучеше оптимистично по отношение на бъдещето си и изглеждаше готов за завръщане в полусредна и лека категория. До UFC 279 той се би в лека категория през по-голямата част от кариерата си.

Нурмагомедов се оттегли през 2020 г. след трагичната смърт на баща си Абдулманап. В последната си битка в UFC той победи Джъстин Гейджи чрез събмишън във втория рунд.

38-годишният Фъргюсън може да е далеч от своя разцвет, но не планира да слуша своите недоброжелатели като Нурмагомедов, който смята, че "El Cucuy" трябва да помисли дали да не се откаже.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес