Зареждане

TJ Dillashaw: Cruz да го духа. Караше ме да чакам.

TJ Dillashaw: Cruz да го духа. Караше ме да чакам.
Публикувано на: Ноември 13, 2017 в 12:00 ч
 
 T.J. Dillashaw си възвърна титлата в категория петел, побеждавайки чрез технически нокаут бившия си съотборник Cody Garbrandt в UFC 217.
 
Малко след това Dillashaw предизвика настоящия шампион в категория перо Demetrious Johnson на двубой.
 
Самият той не е особено сигурен, че Mighty Mouse ще приеме предизвикателството обаче, тъй като по-рано тази година той вече отказа подобно предложение.
 
"Миналия път беше уплашен, така че сега не очаквам нищо по-различно. Уважавам Demetrious Johnson. Винаги се държи като професионалист, добър човек е, но това не ми пречи да твърдя, че го е страх от мен. Уважавам решенията му, но дали ме харесва или не, не е от значение. Тази среща трябва да се състои."
 
Друг вариант за Dillashaw би бил реваншът срещу Dominick Cruz, от когото TJ претърпя загуба в началото на миналата година.
 
"Cruz да го духа. Кара ме да чакам цяла вечност, а знае, че трябва да излезем за реванш. Страх го е, иска да си държи титлата. Ако зависи от мен, ще чака. Аз не бързам, а и не ме вълнува. Разбира се, искам да го размажа, но не ме интересува какво приказва. В момента за мен срещата с Demetrious има най-голям смисъл и ще направя всичко възможно да я получа."
 
Dominick Cruz наскоро счуи ръка, така че най-вероятно ще мине известно време преди да може да се обсъжда дори евентуалната им среща.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес