Зареждане

Тито Ортиз: Ще победя Алберто с нокаут в първия рунд

Тито Ортиз: Ще победя Алберто с нокаут в първия рунд
Публикувано на: Декември 1, 2019 в 00:00 ч
Тито Ортиз вярва, че ще се справи с лекота срещу своя опонент Алберто Дел Рио. Двамата ще се бият след седмица на събитие, което ще бъде организирано от Combates America в Тексас. Двамата вече няколко пъти застанаха лице в лице и разменяха люти обиди, а времето за бизнес наближава. Всеки от тях вярва в победата, но Ортиз вярва, че е по-добрия боец и ще победи с нокаут в първия рунд.

Тито иска да даде на феновете шоу и да покаже на Дел Рио, че това няма да е като в кеча, а ще бъде истински бой. Алберто не се е бил в ММА дълги години и държи рекорд 9-5 в клетката, но това не притеснява Тито. Ето какво сподели той в интервю за битката си с Дел Рио, който е бивша звезда на WWE:


Още един път ще кажа, че ще го победя в първия рунд. Аз съм злобен. Искам да предпазя лицето, което ми изкарва парите и да дам шоу на феновете. Ние сме на различно ниво. Той има опит в ММА и държи рекорд 9-5 в клетката. 

Той има битки в Япония и в PRIDE. Аз от друга страна се състезавам от 22 години и съм печелил световни титли. Аз съм се борил, а той беше в WWE, но това си няма нищо общо с борбата. Това е битка. Това е истински бой. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес