Зареждане

Tito Ortiz набеляза Ryan Bader след Alberto Del Rio

Tito Ortiz набеляза Ryan Bader след Alberto Del Rio
Публикувано на: Октомври 28, 2019 в 08:43 ч
Tito Ortiz се готви усилено за битката си с бившата звезда на WWE, Alberto Del Rio. Бившия шампион на UFC и член на Залата на славата ще се бие срещу Del Rio на 7-ми декември в Тексас и уверено вярва в своята победа. "The Huntington Beach Bad Boy" обеща, че ще даде 50 000 долара за благотворителност в случай, че Alberto изкара повече от 1 рунд.

Бившия претендент за титлата на Bellator обмисля да се завърне в организацията, за да даде реванш на двойният шампион Ryan Bader. Двамата се биха преди 8 години в UFC, където Ortiz гилотинира Bader за по-малко от две минути. Сега Titо е категоричен, че се завръща и ще преследва двойния шампион:


Тук съм и се завърнах. Скоро няма да ходя никъде. Последната ми битка с Chuck Liddell даде нов живот на моята кариера. Тя ме накара да искам да се състезавам и да се върна в залата. Обичам да се състезавам. Чувствам се млад. Аз съм на 44 години, но въпреки това се чувствам млад. 

Това е голяма битка за мен с Del Rio, но се целя в още по-голяма. След тази битка искам да преследвам титлата. Знам, че Ryan Bader е шампион в тежка и полутежка категория. Искам да се бия с него за титлата в полутежка категория и да му дам шанс за възмездие за загубата, която му нанесох преди години. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес