Зареждане

Тиаго Сантос: Разочарован съм и се срамувам

Тиаго Сантос: Разочарован съм и се срамувам
Публикувано на: Ноември 9, 2020 в 08:31 ч
Бившият претендент за титлата в полутежка категория Тиаго Сантос се срамува от себе си след последната загуба. 36-годишния бразилец се завърна след година и половина отъствие. Той беше възстановен след операции на коленете и сподели клетката със своя сънародник Глоувър Тейшейра миналия уикенд в Лас Вегас.

"Marreta" прати своя съперник в нокдаун два пъти, но не успя да го довърши и загуби със събмишън в третия рунд. С тази загуба той навлезе в серия от 2 поредни загуби и се отдалечи от нов шанс за титлата. След битката той пусна изявление, в което написа следното:

Тотално съм разочарован и засрамен от представянето си, не направих нищо от това, което тренирах.  Не бях боецът, какъвто съм и ме удушиха. Извинявам се на моите треньори и екип и благодаря на всички за усилията. Вие сте страхотни.

Благодаря на всички, че винаги сте до мен. Съжалявам, че ви подведох този път. Благодаря ти Боже за абсолютно всичко в живота ми. Повече от благословен съм и дори не знам дали заслужавам толкова много, вярата ми в теб е непоклатима.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес